İLETİŞİM TR

No Items Available

Maxxmora Koleksiyon ve Ürünleri

Maxxmora Dış Mekan Yaşam Konsepti, dış mekanda lüksün sınırlarını belirliyor, ustaca tasarımı dayanıklı malzemelerle buluşturuyor. Doğaya duyduğu saygı ile, Maxxmora koleksiyon ve ürünleri, zanaat ve geleceğe yönelik bir bakış açısıyla mobilyadan fazlasını sunar;

Her anın değerli olduğu ve her ortamın bir anlamının olduğu dış mekan alanlarına yer açar.

Maxxmora ile ilk kez tanışanlar için, koleksiyonlarımızı detaylıca inceleyelim:

El İşi Tasarımların Güzelliği

Maxxmora tasarımlar, el yapımı zanaatkarlığa olan bağlılığı ile şekilleniyor. Koleksiyonlarımızdaki her parça, ustalarımızın beceri ve tutkusunu sergiliyor. Sadece yüksek kaliteli malzemeler kullanarak her bir sandalye, masa ve koltuğun sadece dayanıklı olmasını değil, aynı zamanda herhangi bir dış mekanı tasarımlarımızla güzelleştiriyoruz.

maxxmora koleksiyon

Meon Koleksiyonu

Meon koleksiyonu, her oturuşta konfor ve huzur sunan zamansız tasarımlarıyla öne çıkıyor. Saygın NOORUM STUDIO / Henrik Pedersen ve Mette Rosendal tarafından yaratılan bu Maxxmora koleksiyonu, zarif mermer yüzeyleriyle işlevsellik ve lüksün mükemmel bir karışımını sunuyor. İster sabah kahveleri için dingin bir nokta ister akşamları için dinamik bir alan yaratmak isteyin.  Bu koleksiyonda bulunan ürünler:

  • Üç Kişilik Koltuk: Konfor sağlayan geniş bir tasarım.
  • Tek Kişilik Koltuk: Kişisel alanınızda dinlenmeniz için ideal.
  • Ayak Taburesi: Koltuklara ek konfor sağlar.
  • Orta Sehpalar: Mermer yüzey seçenekleri ile tasarlanmış olup farklı boyutlarda mevcuttur.
  • Yan Sehpa: Her tür oturma düzenine uygun pratik bir eklemedir.

Gloria Koleksiyonu

İsmet Çevik tarafından tasarlanan Gloria Koleksiyonu, Maxxmora koleksiyon ve ürünlerinin mücevheridir. Tik, iroko ve alüminyum gibi malzemeler kullanarak sunduğu seçenekleriyle her türlü zevke hitap ederken, tasarımı zanaatkarlıkla ustaca birleştirir. Alüminyum yapıların ve canlı renklerin benzersiz karışımıyla her bir parça, geçmişin işçiliğinin geleceğin estetiğiyle birleştiği bir hikaye anlatıyor. Koleksiyonun kompakt ve ayırt edici özellikleri, her tür dış mekan ortamına mükemmel uyum sağlayarak tasarım ve konfor özelliklerini öne çıkartıyor. Bu koleksiyonda bulunan ürünler:

  • İki Kişilik Koltuk ve Tekli Koltuk: Kompakt ve lüks bir oturma alanı sağlar.
  • Orta ve Yan Sehpalar: Hem ahşap hem de seramik seçenekleriyle, bu sehpalar hem işlevsel hem de dekoratif amaçla kullanılabilir.
  • Ayak Taburesi: Ekstra konfor sevenler için.

Gloria Daybed

Gloria koleksiyonuna farklı bir konsept getiren Gloria Daybed, sizleri uzanmaya ve hayal kurmaya davet ediyor. Tik, iroko ve alüminyumun uyumlu bir karışımından üretilen daybed, bir konfor cennetidir. Tasarımı ile şık ve özgün olan Gloria Daybed, sahip olduğu özgün tasarımıyla, gündüzü geceye bağlamınızı sağlar. Bu koleksiyonda bulunan ürünler:

  • Tek ve Çift Kişilik Daybed: Gündüz havuz kenarında güneşlenerek başlayarak, gece yıldızların altında dinlenmenin keyfini çıkarın.

Coral Koleksiyonu

Coral koleksiyonu, olağanüstü bir dış mekan deneyimi yaratan, benzersiz ahşap ve ip kullanımıyla ön plana çıkıyor. Koltuklardan sehpalara kadar her parça, alışılmışın ötesinde bir konfor sunmak için tasarlandı. 

Koleksiyonun benzersiz unsurları ve malzemeleri, zarafeti ve dayanıklılığıyla öne çıkaran dış mekan mobilyaları yaratmak için bir araya gelmiştir. Bu koleksiyonda bulunan ürünler:

  • Üçlü Koltuk, İkili Koltuk ve Tekli Koltuk: Her parça konfor ve şıklık için tasarlandı.
  • Orta Sehpalar ve Yan Sehpalar: Çeşitli dış mekan ortamları için mükemmel olan standart ve seramik seçenekleri mevcuttur.

Hanoi Koleksiyonu

Maxxmora Hanoi koleksiyonu, esnekliğe ve modern tasarıma değer verenler için her mekana ve zevke göre özelleştirilebilen modüler oturma grupları sunuyor. Sıcak ahşap tonları ve dayanıklı alüminyum, dış mekan oturmalarına şık ama işlevsel bir yaklaşım getiriyor. Koleksiyon, çeşitli konfigürasyonlara izin vererek her düzenlemenin, onu kullanan kişiler kadar benzersiz olmasını sağlar. Bu koleksiyonda bulunan ürünler:

  • Modüler Koltuklar: Farklı mekanlara uyacak şekilde birden fazla konfigürasyonda düzenlenebilir.
  • Orta ve Yan Sehpalar: Porselen üst yüzeyler dahil olmak üzere, modülerliği ve estetik çekiciliği artıran seçenekler sunulmaktadır. Ayrıca modüler orta ve yan sehpalar, esnek ve kişiselleştirilebilir dış mekan alanları sağlar.

Aden Koleksiyonu

Aden koleksiyonu misafirperverliğin ruhuna hitap eder. Tasarımı, samimi ve konforlu toplantıları sağlamak için tasarlanmış, sağlam ve zarif mobilyalar içeriyor. Tik, iroko ve alüminyum kullanımı samimi ve davetkar bir atmosfer yaratarak, ev sahipliği yaptığınızda, sevdiklerinizle kalıcı anılar biriktirmek için idealdir. Bu koleksiyonda bulunan ürünler:

  • Yemek Masaları: Farklı grup büyüklüklerine uyum sağlamak için çeşitli boyutlarda mevcuttur.
  • Sandalyeler: Konfor ve şıklık için tasarlanmış olup uzun sohbetler için idealdir.

William Koleksiyonu

William sadece mobilya değildir; bir yol arkadaşıdır. Sağlam tasarımı ve çok yönlü stili, onu hem iç hem de dış mekan kullanımına uygun hale getirir. Metal, ahşap ve örgü seçenekleriyle William koleksiyonu, mevsimlere meydan okuyan dayanıklılık ve stil sunuyor. Koleksiyon şunları içerir:

  • Yemek Masaları: Kalabalık yemek davetlerine ev sahipliği yapabilecek büyüklükte olup, farklı masa üstü seçenekleri mevcuttur.
  • Sandalyeler: Tik, iroko, alüminyum gibi farklı malzeme seçenekleriyle konfor sunuyor.

Loft Koleksiyonu

Loft, açık havada yemek yeme tarzına muhteşem bir hava katıyor. Koleksiyonun alüminyum yapıları hem hafif hem de sağlam olup, samimi akşam yemekleri ve büyük toplantılar için tasarlanmıştır.

Zarafeti her yemeği lüks bir yemek deneyimine yükseltir. Loft koleksiyonu, şık yemek ortamları için de ideal olan sağlam alüminyum yapılarıyla muhteşem sadeliği yansıtıyor. Bu koleksiyonda bulunan ürünler:

Yemek Masaları: Hem büyük hem de samimi ortamlar için tasarlanmış olup, güç ve zarafeti bünyesinde barındırır.

Rio Koleksiyonu

Klan Studio tarafından tasarlanan Rio koleksiyonu, karmaşık ip işçiliğini modern formlarla birleştirerek geçmişle geleceği harmanlıyor ve benzersiz bir estetik deneyim sunuyor. Dış mekanlar için sofistike bir ortam yaratarak her parçanın sadece görülmesini değil hissedilmesini de sağlar.

Bu koleksiyon şunları içerir:

  • Masa ve Sehpalar: Çeşitli ebat ve tasarımlarda mevcuttur.
  • Döşemeli Rahat Koltuklar ve Sandalyeler: Çok yönlülük ve stil sunan istiflenebilir seçenekleriyle.

Solis Koleksiyonu

İlhamını güneşten alan Solis koleksiyonu, açık havada vakit geçirmeye değer verenler için tasarlandı. Koleksiyon konfor ve dayanıklılık sunarak şezlongların ve güneşlenmeyi sevenlerin favorisi haline geliyor. Solis, konforlu güneşlenme için tasarlanmıştır ve aşağıdaki özellikleriyle öne çıkar:

  • Şezlong: Katlanabilir ve kolay hareket edebilmesi için isteğe bağlı minderler ve tekerlek kitiyle donatılmıştır.

Maxxmora’nın zengin koleksiyon ve ürünleri, değişik zevk ve gereksinimlere hitap eden bir dizi seçenek sunarak, her dış mekan alanının sadece mobilyalı olmasını değil aynı zamanda şık bir konfor alanına dönüştürmenize olanak tanır. İster bir bahçeyi, terası veya havuz kenarını yeniden tasarlıyor olun, Maxxmora lüks dış mekan yaşam alanı yaratmak için mükemmel seçenekler sunar. Koleksiyonlarımız hakkında bilgi edinerek açık havada yaşam konseptlerinin geleceğini tanımlayan tasarım, konfor ve dayanıklılığın ideal karışımını keşfedin.

Published on June 7, 2024

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *